Головна » 2018 » Серпень » 14 » ДП «Пологівське ЛМГ» проводить рейдові перевірки мисливських угідь
10:10
ДП «Пологівське ЛМГ» проводить рейдові перевірки мисливських угідь

ДП «Пологівське ЛМГ» проводить рейдові перевірки мисливських угідь

11 серпня 2018 року на мисливських угіддях Запорізької області розпочався сезон полювання на пернату дичину. ДП «Пологівське лісомисливське господарство» з метою охорони державного мисливського фонду та контролю за дотриманням правил полювання провело рейдові перевірки.

До складу рейдових бригад увійшли предстаники державної лісової охорони та єгерської служби ДП «Пологівське ЛМГ» та працівники поліції. У результаті перевірки 11 і 12 серпня виявлено порушника і складено відповідний протокол згідно ст 85.1.КУпАп.

У перші вихідні сезону полювання в межах мисливських угідь ДП «Пологівське ЛМГ» вийшло близько 200мисливців.

Площа мисливських угідь господарства становить 52,64тис.га . ДП «Пологівське ЛМГ» нагадує, що мисливець повинен мати при собі такі документи: державне посвідчення мисливця, контрольну картку обліку добутої дичини та порушень правил полювання, відстрільну картку користувача мисливських угідь, дозвіл на зберігання та носіння зброї, за наявності мисливських собак – паспорт на собаку.

Підприємство також закликає мисливців особливо у перші дні полювання, у зв’язку із наявністю в даний період відпочиваючих, проведення риболовлі, сільськогосподарських робіт, дотримуватися правил безпеки під час полювання і поводження із мисливською зброєю.

Категорія: Мисливство | Переглядів: 405 | Додав: dplmg_dplmg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: