Головна » 2019 » Березень » 20 » Початок лісокультурного виробництва!
14:31
Початок лісокультурного виробництва!

Початок лісокультурного виробництва!

 

В наш складний час, люди прагнуть на вихідні виїхати за місто, в ліс на природу. Багато жителів міста бажають провести свій відпочинок у мальовничих куточках, що знаходяться поблизу лісових масивів Пологівського лісгоспу.

Ліс кожен розуміє по – різному. Для одних – це чудове місце відпочинку, а для інших (працівників лісового господарства) – це важка і кропітлива праця. Праця лісовода починається від створення лісових культур і продовжується протягом багатьох років, до того часу поки посаджений ліс виросте.

Створення лісових культур розпочинається з висаджування сіянців, саджанців, живців дерев і чагарників чи висіванням їхнього насіння. І повинен пройти не один рік поки висаджені молоді деревця виростуть і стануть такими насадженнями до яких люди привикли приходити на відпочинок.

Коли гуляєш по лісовій галявині – придивись можливо ти йдеш не по траві, а по лісових саджанцях посаджених турботливою рукою лісівника! Молоді насадження дуже тендітні їх необхідно оберігати, турботливо доглядати. Задумайся, що для заліснення цієї ділянки був потрачений не один день.

Працівниками Пологівського лісгоспу в 2019 році весною заплановано посадити 121га лісових культур та 100 га доповнити.

Відновлювати ліси у ДП “Пологівське ЛМГ” будуть заздалегідь вирощеним на розсадниках та теплицях посадковим матеріалом. Для цього у 2018 році працівниками лісгоспу було вирощено понад 695 тис.шт стандартних сіянців акації, дуба, ясена, клена

Категорія: Лісорозведення та лісовідновлення | Переглядів: 260 | Додав: dplmg_dplmg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: