Головна » 2017 » Грудень » 6 » ПОСИЛЕНО ОХОРОНУ ХВОЙНИХ НАСАДЖЕНЬ
12:14
ПОСИЛЕНО ОХОРОНУ ХВОЙНИХ НАСАДЖЕНЬ

На території лісових площ, що належать ДП «Пологівське ЛМГ», посилено охорону та заплановано  проведення  ряду  заходів, спрямованих на збереження хвойних насаджень від самовільних рубок.

Зокрема, розроблено  спільний план   оперативних рейдових перевірок з охорони  шпилькових насаджень в передноворічний  період 2017-2018р.   У лісництвах  створено  спеціальні бригади для проведення систематичних рейдів  з охорони  шпилькових насаджень, до складу яких входять спеціалісти лісгоспу,  працівники  державної лісової охорони  лісництв,  а також представники  районного відділу національної  поліції та  екологічної інспекції (за згодою).

Спільно з    працівниками  екологічної інспекції  та органами нацполіції   проводитимуться перевірки  транспортних засобів   щодо законності придбання та перевезення  новорічних ялинок.

Ці заходи розроблені відповідно до листа Держлісагенства  від 14.11.2017 № 08-15/9078-17 « Щодо посилення охорони хвойних насаджень у різдвяно-новорічний період 2017 року»

Лісівники попереджають, що краще звернутись в лісництва і придбати хвойне деревце за кілька десятків гривень, а не, як  злодій,  зрізати  його в лісі.   Адже самовільна рубка дерев -   карається!

Категорія: Охорона та захист лісу | Переглядів: 336 | Додав: dplmg_dplmg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: